Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(28)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/12/2020

    un po' di ritardo divuto al corriere.. per il resto tutto perfetto. Venditore disponibile e cortese: consigliato

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/10/2020

    excelente produto , custo beneficio muito bom , vale muito apena, comprei 4 chegaram todos em perfeito estado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2021

    lo pedo el dia creo que 12 o 13, me lo enviaron el 15 y el 26 me llego. todavia no lo he probado pero tiene muy buena pinta. me ha llegado en buen estado. la caja contiene, el libro de instrucciones, el reloj y el cargador.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/02/2021

    good product 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/10/2020

    Very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/12/2020

    watch isnt too bad. delivery was not that long

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    Delivery is fast only 1 week Nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2021

    the clock does not work and does not charge

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/10/2020

    Meu relógio veio com defeito, ele não liga, já tentei carregar a bateria diversas vezes e não adianta, gostaria de saber como efetuar a troca do produto.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 10/10/2020

    wow....much better than I thought. app a little complicated, but otherwise product looks very good for the money spent

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY280.30
    • TRY327.03
    • TRY373.76
    • TRY373.76
    • TRY747.53
    • TRY401.80
    • TRY327.03
    • TRY467.23
    • TRY495.27
    • TRY93.37