Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (38) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(38)
    • 5 Yıldız(36)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-12 11:59:14

    Super FUN easy to use! Great for Kids aaand Dads ;) Get extra batteries here https://www.banggood.com/custlink/DvvmQrIqWU

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 07:32:06

    Perfect Indoor winter fun=)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-13 14:40:44

    Excellent fun! Fast delivery to UK. Well packaged. Obviously made to a cost but for the price it's a great set.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-27 09:19:30

    awesome for the price

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-24 11:14:55

    Petit bolide fun et solide qui procure de bonnes sensations ! Ma review sur YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=f9Vxh8ptsYo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-17 07:56:03

    This is great fun for my grand son (5) and my grand daughter (8). I have to open all the ground floor doors and they see who can drive around the house fastest. Its lucky I have a lot of 1s batteries from my tiny whoops to keep them going.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-12 19:35:03

    boa qualidade chegou como o descritivo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-26 17:58:43

    Fast shipping to Ireland, product well build great quality, well packed and for the price of it you can’t go wrong, great fun for all the family. my kids love it! would recommend this product.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap