Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (24) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(24)
    • 5 Yıldız(23)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/10/2019

    It's my second belt (brown), i really like the quality of nylon and buckle, easy to use; probably i'm gonna buy the black one, jaja. Love it!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/07/2019

    dear friends so far am satisfied with your products. this time one of the lockers is horribly scratched as shown in the enclosed. I think I deserve some compensation. what do you say?

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/07/2019

    качество удовлетворительное. материалы удовлетворительные. длина соответствует описанию. в принципе ремень удобный

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2019

    Muito bom, bonito, veste bem, confortável, parece ser durável. Ja o estou usando direto a dois dias e estou bem satisfeito.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    hochwertig wirkender Gürtel

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/12/2020

    good quality product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2019

    Качественный гибкий ремень с оригинальным методом застежки- автозатягивания стропы . Механизм застегивания оказался очень быстрым, удобным и супернадежным. Массивная металлическая пряжка. Очень понравился ремень, даже не ожидал такого качества.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2020

    good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/09/2020

    Good equipment

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2020

    Ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY141.99
    • TRY112.05
    • TRY113.57
    • TRY198.82
    • TRY208.29
    • TRY87.14
    • TRY123.04
    • TRY132.61
    • TRY123.14
    • TRY104.10
    • TRY113.57
    • TRY179.87
    • TRY132.51
    • TRY113.57
    • TRY104.10
    • TRY104.10
    • TRY94.63
    • TRY198.82