Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (10) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(10)
    • 5 Yıldız(10)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/05/2022

    Hallo zusammen. Es wurde nicht zu viel versprochen. Das Fahrrad ist noch monströser als ich gedacht hatte. Jede Menge Power und sehr gemütlich zu fahren. Es wirklich ein Hingucker. Kann ich jedem empfehlen. Hasan

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/04/2022

    Is the best bike!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/05/2022

    Very good quality and high value bicycle with wide aditional tools like helmet, small bags,chain bike lock, bike tools. 1000W is enought for common style ride. Premium function- motor support during walk to hill. Aditional seat on rear rack. Little soft dampers for heavy persons.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2022

    ich finde es cool es Rad hat wirklich viel power

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/03/2022

    Ebike entspricht voll der Beschreibung - Voricht beim falten Rahmen nicht sehr dick - gefahr das er ich verzieht Bin mit Preis/Leistung sehr zufrieden - support auch sehr gut

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/05/2022

    Thanks, fast shipping.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2022

    Super, veľká spokojnosť, všetko prišlo podľa objednávky

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/09/2022

    Заказал байк,оплата прошла,потом написали что этого байка нет в наличие и предложили подождать две недели или выбрать другую модель,это было очень неприятно,байк пришёл разницу в цене вернули,я наговорил персоналу кучу гадостей на нервах но всё же доволен покупкой.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2022

    Una pasada de bicicleta. Por favor me pueden enviar las instrucciones de la bicicleta para limitarla.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2022

    Rapidement livré par UPS, carton en état correct. Contrairement à ali express le produit commandé annoncé en stock l'était vraiment. Donc j'ai reçu rapidement. Agréablement étonné par la qualité du produit, facile à monter. Mais que c'est gros ! Je ne pensais pas autant. Honnêtement un moteur 250w doit être un peu poussif vu l'engin

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$1,579.99
    • US$2,159.99
    • US$1,259.99
    • US$1,559.99
    • US$698.99
    • US$1,599.99
    • US$619.99
    • US$1,089.99
    • US$999.99
    • US$629.99
    • US$1,099.99
    • US$1,399.99
    • US$886.99
    • US$1,199.99
    • US$799.99
    • US$1,499.99
    • US$1,499.99
    • US$159.99