Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (67) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(67)
    • 5 Yıldız(52)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(6)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/01/2022

    Es ligero y estable, pero le faltan 2 soportes de goma (solo han venido 2) para las patas , hay que tener cuidado al moverlo porque el borde es afilado y raya el suelo

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 24/12/2021

    Καλή κατασκευή γενικώς. Εγώ 1.90 με 84 κιλά μπορώ και κάνω. Κουνιέται λίγο αλλά μόνο στην αρχή που ανεβαίνω στο όργανο! Για 58€ που έδωσα είναι καλό

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/01/2022

    le livreur a jeté le colis , il n'a pas demandé de signature ? pas constaté l'état du colis abîmé ! je pense qu'il manque des morceaux .. déçu

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2022

    Niezły przyrząd ale trafiłem na model porysowany i źle polakierowany z rdzą.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/01/2022

    it arrived very fast. it's easy to assemble. in my case I'm 170cm tall amd weigh around 60kg. I find it useful for my home gym purposes. I would recommend it id you are not very heavy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2021

    relación calidad precio está muy bien recomiendo sin duda lo único llego la caja rota menos mal que no se cayó ninguna pieza

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2021

    package cane little bit of damaged but everything iside was ok machine seems very sturdy and strong assembly was easy...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/01/2022

    bonne finition, livraison rapide, bon rapport qualité prix

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2021

    I weigh 85 kg, stable, fair quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2021

    Very happy with this purchase!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$255.00
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$43.99
    • US$44.99
    • US$39.99
    • US$18.00
    • US$45.79
    • US$126.99
    • US$299.99
    • US$8.00
    • US$216.00
    • US$164.99
    • US$485.00