Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (8) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(8)
    • 5 Yıldız(7)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/09/2022

    É bem maior do que parece, é bem estável e o acelerômetro ajuda MUITO nas curvas, fica bem natural. bateria dura bastante tambem. Chegou em 15 dias corridos

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2022

    Recomendo a todos, ótimo carrinho, muito divertido e o giroscópio ajuda demais a fazer os drifts

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2022

    arrivata ieri mattina, dopo pranzo messo gli adesivi, arrivata tre giorni prima, grazie al servizio e. si corrieri, ... provata subito, dentro casa 🏡 una bomba,mi piace molto, poi lo provata in cortile, affascinante, poi con l'acceleratore proporzionale si può , ha la consiglio veramente....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2022

    This just arrived today. Overall, I'm really impressed with this car. It seems to be better built than other cars this size...it has a nice solid feel to it. The diffs feel like they are filled with some thick grease or something because the diff action is really stiff. The shocks are threaded body friction shocks and operate smoothly. I like that the esc comes with a deans connector. I anxious to take this out for a spin.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2022

    Blitz Versand ! tolles Produkt

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/10/2022

    5 Tage für die Lieferung aus CZ nach D. Top. Bei dem Preis hab ich nichts auszusetzen. Das Auto hat sogar einen Gyroskop verbaut. https://youtu.be/8UITwnLahpE

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/10/2022

    absolutely incredible handling and control. would buy another if I could!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2022

    tien bien paraît fragile à voir sur la longueur. livraison rapide. bien emballé d’origine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$39.99
    • US$95.99
    • US$108.99
    • US$55.89
    • US$162.26
    • US$85.99
    • US$54.99
    • US$200.99