Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (292) İnceleme
  • (29) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(292)
    • 5 Yıldız(287)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 02/04/2021

    Oryginalne gąbki do gogli Eachine EV200D, bardzo wygodne, nie przepuszczają świata, dobrze przylegają do twarzy. Próbowałem zastąpić je innymi, ale jednak te są najlepsze. Szczerze polecam ten zakup, kupiłem 2 sztuki za zapas, ale te co były z goglami jeszcze są całe i spełniają swoją funkcję. Jestem szczęśliwy :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2021

    dotarlo w czasie, gąbka bardzo fajna i przyjemna, niestety nie pasuje do gogli Aomway v1 , myslalem ze dopasuje ale bez ciecia sie nie obejdzie. ale polecam napewno.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/08/2021

    hard sponge on outside soft on inside. not really cut to face just a flat piece of foam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    git majonez :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2021

    just right size !!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2020

    conforme à la description ! ideal pour les ev300d !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2020

    Se avete il naso grosso come il sottoscritto sarete obbligati ad acquistare periodicamente questa spugna, infatti quelle della concorrenza hanno un difetto per il quale spingeranno contro il vostro naso facendo entrare luce dall'esterno. Fate scorta di queste perché soprattutto in estate il tessuto che va a contatto con la vostra pelle si Bagnara di sudore scollandosi inevitabilmente dal supporto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/05/2020

    very thik, two layers with different hardness, clearly not made for ev100, but still, i was able to mount it without light leakage, the thin foam of the ev100 is not very comfortable for my nose, so i tried this and it works for me.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/01/2020

    Parfait identique à celui fourni avec les lunettes EV200D. Bon emballage est arrivé en parfait état. je recommande.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2020

    Оригинальная параллонка. Узких не продают, приходится брать толстые и дербанить, а леивать

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY69.39
    • TRY2,883.03
    • TRY69.39
    • TRY173.59
    • TRY78.07
    • TRY286.49
    • TRY59.83
    • TRY34.65
    • TRY147.54
    • TRY182.28
    • TRY1,042.00
    • TRY111.85
    • TRY1,728.13
    • TRY156.23
    • TRY321.22
    • TRY260.44
    • TRY5,375.45
    • TRY3,299.86