Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (231) İnceleme
  • (37) Görüntü
  • (5) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(231)
    • 5 Yıldız(199)
    • 4 Yıldız(30)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/04/2021

    drone e batterie bene,il visore è economico e vale quello che costa, la radio è un praticamente un giocattolo. comunque una base sufficiente per iniziare

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/02/2021

    Dron přišel asi za 13 dnů a v pořádku. Nepřišel my bohužel žlutý kabel od nabíječky abych mohl nabíječku používat a nabíjet baterky musím ještě dokoupit. Dron ale lítá dobře a jsem z nákupem spokojený.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/01/2021

    Très bon produit pour les débutants. Après 1 mois d'utilisation et plus de 30 crashs, j'ai cassé juste l'antenne. Attention tout de même au batterie. Prenez en soin car j' en ai déjà une qui ne fonctionne plus. Le câble pour le chargeur n'est pas compris dans le produit

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/11/2020

    19 Ekim de verdiğim sipariş 11Kasım da elime ulaştı. 491 TL gümrük vergisi çıktı. DHL(express shipping) ile geldiğinden baya uğraştırdı.(takeoff weight, belgeler imzalar vs) Daha çalıştrmadım, eksiksiz gelmiş gibi duruyor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    I would have to say this drone is a little bit more powerful than I intended and I think that all the reviews I went through they have as well I dont fell a deed zone it's super responsive with everything right out the bot I've been flying more and more know with this and I've only been flying for about a month so I would say amazing job I love this drone

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2021

    harika bir set herkese tavsiye ederim. 10 günde Ankara ya geldi. 1 hafta gümrük işlemleri sürdü, sigortalı olduğu için gümrük ücretini geri iade ediyolar. Tavsiye ederim

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    great to start

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    perfektní hračka na rozlétání a vyblbnutí! doporučuji maximálně! dron přišel za 10 dní cca. cena - kvalita určitě odpovídá.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    arriver d’Espagne en France en 2j reste plus qu’à l’essayer

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 16/11/2020

    Fast delivery. Good drone. Controller - kids grade, no power adaptor for the chrger. Small goggles.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,260.61
    • TRY1,638.82
    • TRY1,202.42
    • TRY950.28
    • TRY1,299.40
    • TRY2,404.94
    • TRY1,415.77
    • TRY1,464.26
    • TRY1,163.63
    • TRY2,201.28
    • TRY4,460.85
    • TRY1,949.14
    • TRY1,580.63
    • TRY1,153.93
    • TRY1,561.24
    • TRY1,357.58
    • TRY10,512.23
    • TRY106.58