Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1982) İnceleme
  • (370) Görüntü
  • (29) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1982)
    • 5 Yıldız(1865)
    • 4 Yıldız(106)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/08/2021

    Arrivato con una settimana di anticipo, drone ottimo piccolo ma molto potente! Ho preso la versione FrSky e collegata subito al radiocomando TX16S in D8, per usare D16 è necessario cambiare la configurazione su Betaflight. E' già preconfigurato e pronto al volo dopo il collegamento con acro, stable, airmode, turtle mode. Ottimo!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2021

    After two months of use I can honestly says that it is a very good whoop. (Después de dos meses de uso puedo decir con toda honestidad que es muy bueno) The first set of motors last me two months after almost daily use. It has taken a lot of hits and crashes and still works. Literary I learn to flight with it. Los primeros motores comenzaron a fallar después de dos meses de uso constante. Este pequeño Trashcan le he dado una de golpes y choques y sigue y sigue. Fue mi primer FPV drone con el que aprendí a volar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2020

    ok,.. Frsky version has very poor range,.. vtx and spi receiver,.. go for the no receiver option and add your own or give flysky ago,.. under impressed with it to be honest,.. not lived up 2 the hype

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 03/03/2021

    gostei muito do produto, de fácil configuração, achei o carregador um pouco frágil, no mais fiquei muito satisfeito, ainda não fiz o teste de voo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/10/2021

    Очень долго, заблудился на таможне. Всё в комплекте, всё работает. Успел потерять, и через сутки найти, выскочели аккумуляторы.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2021

    Drone muito bom, da pra divertir tanto dentro quanto fora de casa , meu segundo , primeiro infelizmente sumiu no mato.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/08/2021

    super produit. il vous faudra savoir gérer betaflight ! il y a quelques petit réglage a faire avant de voler, mais très solide comme petit bolide ! malheureusement, reçus avec 2 batterie défectueuse sur 4, donc le temps de vol est limitée.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2021

    Все хорошо. Отправили через день. Дошло быстро, меньше чем месяц, почтой России, трек отслеживался. Хороший продавец, рекомендую.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    Perfecto, ha tardado en llegar más de un mes, supongo que es normal con las navidades en medio. El dron vuela muy bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2021

    Envoie super rapide. Produits arrivé en moin de 15 jours. Je recommande vivement.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY2,078.28
    • TRY1,845.99
    • TRY1,466.99
    • TRY2,017.15
    • TRY1,711.51
    • TRY2,151.64
    • TRY1,418.08
    • TRY1,418.08
    • TRY1,625.92
    • TRY3,031.90
    • TRY1,589.25
    • TRY1,662.60
    • TRY1,856.26
    • TRY5,257.02
    • TRY3,178.61
    • TRY1,956.02
    • TRY3,300.87
    • TRY1,662.60