Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (356) İnceleme
  • (48) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(356)
    • 5 Yıldız(318)
    • 4 Yıldız(28)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/02/2021

    très mécontent je pence que pendant le trajet il a été très maltraité je l'ai retrouvé dans son emballage d'origine très abîmé d'ailleurs et quant j'ai ouvert il était cassé en deux

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/09/2021

    Arriver en état de fonctionnement, détectent reconnue par BF et arriver et surtout expédier avant la date prévue. (date prévu d’expédition 15j, réel 24h).

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/05/2021

    Works perfectly.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2021

    Nice!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    Já testei,funcionando corretamente.Goatei muito! Produto de acordo com a descrição.Chegou rapido.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/04/2018

    La scheda funziona perfettamente ma è molto importante aggiungere sotto un soft-mount perché il Gyro è molto sensibile alle vibrazioni soprattutto se si imposta 8KHz come frequenza per i PID

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/04/2018

    No complaints except documentation would have been nice.I was able to find some good wiring diagrams and videos online which made setting this FC up easy. Fits great in a ZMR 250 frame. Works well with Flit10 2.4G 10CH Micro Telemetry Flysky Compatible Ibus Receiver also purchased from Banggood. Great products for a budget build.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 20/10/2017

    Exelente controladora F4, hay que comprobar muy bien la configuracion de conexion ya que el receptor solo se puede conectar por SBUS a travez de la entrada RX6 en lugar de la que el manual indica. por lo demas va estupendamente

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 31/01/2018

    Es la controladora de vuelo original para el wizard x220s y ya viene con la configuración de betafligh. Tiene mejor calidad que la que trae de serie.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/09/2020

    Wszystko fajnie i pięknie ale ten kabelek nie pasuje do ESC 4w1 w Wizard X220S więc nie jest "customized". Jakiś czas temu Banggood sprzedawał ten kontroler z dobrym kabelkiem. Kupiłem bo tak "wspaniale" mierzyłem napięcie na elementach tego FC przy wymianie VTX, że zrobiłem zwarcie. Sam kontroler lotu OK i go polecam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$44.99
    • US$42.99
    • US$77.99
    • US$55.99
    • US$59.99
    • US$26.99
    • US$118.00
    • US$58.99
    • US$12.99
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$138.00
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$92.99
    • US$72.99
    • US$28.99