Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (26) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(26)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • GAPO93
    MX
    2019-11-29 15:17:51

    muy hermoso. sin duda le encantará a mi novia

    Yorumlar
  • 2019-11-27 06:17:52

    ........

    Yorumlar
  • 2018-03-19 18:18:27

    I prince halifa dolloars nigeria im received my order in time its so buetifull i verry happy to get my packet in time.

    Yorumlar (1)
  • 2018-09-10 20:35:39

    si me llego muy bien tal y como se anuncia y llego antes de tiempo

    Yorumlar (1)
  • 2020-03-22 09:25:21

    Lindo, delicado, e fica bem em todas as ocasiões. Fiquei muito satisfeita com os anéis quer juntos ou em separado.

    Yorumlar
  • 2020-03-10 07:09:26

    than you very much

    Yorumlar
  • 2019-10-25 09:49:52

    .........

    Yorumlar
  • 2019-05-13 07:33:51

    Ürün elime kutusuz olarak ulaştı. Kalitesi beklediğim kadar iyi gelmedi bana. Kutulu olarak gelseydi iyi olurdu. En azından hediye edebilirdim birine. Yinede güzel ürün.

    Yorumlar
  • MaLinda
    US
    2019-04-11 17:48:10

    It's a pretty set the center stone is pretty milky looking I haven't tried to shine it yet it just came in the mail. Overall I am satisfied with it.

    Yorumlar
  • beso
    TR
    2018-08-05 01:23:51

    Şekilde göründüğü gibi, tahmin edilen zamandan önce Jeoloji Mühendisi olmam sebebi ile taşının zirkon olmadığını söyleyebilirim vasat bir yüzük ama bu fiyata da ancak bu kadar olur. banggooda teşekkürler.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY116.21
    • TRY73.88
    • TRY151.17
    • TRY61.94
    • TRY46.44
    • TRY100.71
    • TRY62.95
    • TRY37.68
    • TRY163.97
    • TRY65.66
    • TRY54.19
    • TRY52.79
    • TRY100.71
    • TRY60.55
    • TRY46.44
    • TRY41.01
    • TRY38.69
    • TRY92.95