Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.67 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (73) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(15)
    • 5 Yıldız(15)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-03 07:08:01

    ja chegaram obrigado recomendo muito bons

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-18 15:59:45

    Fiyatına göre bence güzel bir cihaz işe yarıyor..

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-05 12:58:27

    Excellent !!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    it works well

    2017-07-31 12:34:35

    it work well. it removes all blackheads from my face but this is in my personal opinion. It could not works in the same way for different people

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-14 10:45:24

    Это второй мой инструмент. Первый я заказывала на али экспресс. Отот намного лучше. Так как он заряжаться и можно использовать без провода. Моя первая покупка этого не делала

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-26 20:27:43

    me gusto mucho, realmente estoy muy contenta, es de muy buena calidad, por la foto se ve que el mango es de un material duro este es plastico, pero eso no afecta el buen funcionamiento

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-13 19:58:25

    demorou um pouco para chegar..mais chegou bem embalado.! testei funcionou. preciso carregar mais ele! gostei

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-05 11:08:20

    this thing is great! super powerful, I'm so pleased I tried it out. going to try the anti wrinkle and exfoliating bits tonight!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-11 16:25:01

    Chegou rápido, em 37 dias. Vieram em ótimos estados, bem embalados. Não fui taxado e sem despacho postal. Recomendo muito Banggood !!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-30 19:55:43

    Nao atendeu minhas expectativas. achei que era mais eficiente.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap