Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.72 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
En Popüler Ürünler
  • Toplam (43) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(43)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 06:32:35

    good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-15 17:12:33

    Se ven de buena calidad, ahora usarlo cuándo se necesita!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-18 23:49:08

    Ponto positivo, vem numa caixa plástica bem legal, ponto negativo a tampa da pilha fica se soltando.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    very good

    2019-04-18 13:47:04

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-06 00:20:46

    Wow, I found something weird. I bought this product as if I were buying a joke merchandise. When I actually used it, I couldn't do anything silly. I can remove earwax properly and inhale properly. Cleaning after use is also easy.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-16 16:38:12

    Put this together and thus far, it works! Fits smoothly in my ear and generates a safe suction for eliminating my chronic wax build-up. Let's hope it lasts. And yes. Be careful with this; I wouldn't let a small child use it.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-25 04:39:24

    banggood very serious banggood very serious banggood very serious banggood very serious banggood very serious banggood very serious banggood very serious v

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-28 07:50:40

    inútil e ineficiente

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-20 11:36:04

    Hello dear seller, the order has been received and it is in excellent condition. Thank you very much

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-29 17:04:48

    could have been more suction on it.

    Yorumlar (1)
  1 2 3 4 5  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap