Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.77 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (13) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2077)
    • 5 Yıldız(1899)
    • 4 Yıldız(156)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(5)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-09 21:38:21

    норм отлично

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-23 06:16:12

    Perfect !!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Excellent Shoulder Bag

    2019-02-06 16:22:09

    I am Pastor of church and this bag is very handy for me to carry my Bible and my Song book with me for cottage prayer meetings.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-18 14:28:31

    Just a bit small, I thought it was a bit bigger, not too satisfy with the product. Thanks anyway.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-22 12:26:39

    güzel kullanışlı bir ürün günlük kullanım için yeterli

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-04 16:48:31

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    scale miscommunication

    2019-01-21 21:46:02

    The bag is definitely as beautiful and well designed as in the photos, it looks 100% the same, but I would not advise buying this bag, as it is way smaller that I thought it would be. My intention was to give it to my brother for Christmas as a bookbag for when he stars uni, but its tinyness made it seem far less manly and more like a tomboy handbag. His tablet does not even fit in the bag.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-02 13:18:45

    Bolsa muito bonita e com muitos compartimentos para arrumar os objectos essenciais. Recebido dentro do tempo indicado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Canvas Sachel

    2018-11-07 22:59:33

    A compact shoulder bag with multiple compartments. Snaps are awkward with velcro perhaps a better choice.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-17 14:53:38

    ottimo prodotto consigliato

    Yorumlar
  1 2  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap