Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (17) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(17)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-10 11:31:10

    Très bonne alim et stable, destinée à alimenter une imprimante 3D maison avec un plateau chauffant de 310x320 qui pompe 220W à lui tout seul. Le ventilateur est plutôt bruyant et tourne dès l'allumage. un petit potard permet de la régler à plus ou moins 12V.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Fonctionne parfaitement

    2019-01-24 14:15:30

    fan un peu bruyant mais c’est normal c’est du commercial et la puissance est au rendez-vous.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-14 10:00:56

    This is a replacement for my original one that arrived D.O.A. Arrived, I signed for it, and tested. Works nicely. Should have enough power to not only power my LED sets but to start my car.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-14 09:58:39

    Arrived D.O.A. Took a short video of power being applied and unit was non-functional. Sent the video to Banggood and another has been shipped.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-11 10:24:56

    llegado a mi poder en el dia de hoy, a la espera de probarlo y ver si funciona bien o no

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-07 08:22:20

    Envio muito rápido, a aba lateral esquerda vinha um pouco amolgada mas sem problemas pois fiz o ensaio e funcionou perfeitamente. Muito boa escolha com uma relação de preço/qualidade muito boa. Recomendo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-22 13:45:22

    Good product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-18 11:23:41

    Напряжение регулируется 11-15 вольт. До нагрузки 20А пульсаций выходного напряжения не обнаружено. На бОльшую нагрузку проверить возможности пока не было. Отличный блок питания.

    Yorumlar
  1 2 3  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap