Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (105) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(105)
    • 5 Yıldız(101)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/03/2018

    Great price. I'm using these as a reminder that my garage doors are open. Note that the black square part is plastic so it may not be suitable for the constant pounding of an assembly line but for my couple clicks a day its good value.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2017

    Aunque la calidad no parece muy alta parece una buena adquisición por el precio que cuestan. La base es metalica y la tapa de plastico. Regulable en extensión y giro para acomodar distintas posiciones. https://vimeo.com/208297747

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2017

    Ottimo articolo materiale di qualità i meccanismi sono ben fatti ed i movimenti sono precisi. Ottima anche la regolazione della posizione dell'asta

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2018

    ainda não testei mais gostei muito do material e do acampamento e pelo preço dele fale a pena usar

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/08/2019

    Excelente equipo, muy contento

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2018

    Good quality product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2021

    very impressed with build quality, for price offered its a bargain, shipped quickly and packaged well

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2020

    bonne qualité au premier abord, à voir si ça dure dans le temps. Ça à l'aide assez solide et pour le prix plutôt bien fini et bien pensé !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/10/2021

    todo perfecto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/06/2021

    excellent

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY158.81
    • TRY61.01
    • TRY366.66
    • TRY537.82
    • TRY440.01
    • TRY708.98
    • TRY122.14
    • TRY244.40
    • TRY122.14
    • TRY183.27
    • TRY403.33
    • TRY342.20
    • TRY171.04
    • TRY48.78
    • TRY232.17
    • TRY122.14
    • TRY268.85
    • TRY256.62