Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (16) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(16)
    • 5 Yıldız(16)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/09/2022

    It’s looking nice I haven’t tried yet but soon I will thank you

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/09/2022

    Well packed, very fast shipping from Czech to Poland, ordered on Monday, got on Thursday. Everything looks good. I haven't tried yet. I fully recommend the seller and the goods.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/10/2022

    perfect just perfect

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2022

    BONJOUR , BRAVO , BRAVO LIVRAISON EFFECTUE DANS LES MEILLEURS DELAIS !!! LE POINT d'EXPOSITION CHOISI FONCTIONNE tres bien CORDIALES SALUTATIONS BaTOIUN9 ALBUFEIRA ( PORTUGAL °

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2022

    Prodotto molto valido e allo stesso tempo utile, associato al Fimi X8 SE 2022 è un connubio perfetto. Buona la qualità costruttiva, intuitivo e molto luminoso. Consegna in un batter d'occhio.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/09/2022

    Leider kann ich den Sender nicht beurteilen da die dazugehörige FIMI x8 se 2022 nicht geliefert wurde.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/10/2022

    ахуеть пульты пипец

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2022

    Une radio au top , pour le fimi X8 SE 2022

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/11/2022

    ,🙂🙂🙂🙂👍👍🙏

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2022

    Alles in Ordnung. Alle Funktionen gegeben und OK. Liegt gut in der Hand. Binden an x8se 2022 ohne Problem. Verarbeitung Wertig.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$6.99
    • US$131.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$71.28
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$36.79
    • US$11.99
    • US$5.99
    • US$6.99
    • US$11.89
    • US$19.99
    • US$26.99