Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (121) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(121)
    • 5 Yıldız(114)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 24/01/2021

    I have had my doubts about ordering online, but now BangGood has proven to me that they are legit, I am very satisfied with my New TicWris android SmartWatch, an I will be ordering more frequently..... Thank you Banggood, your Satisfied customer.. King David Irvin HOUSTON TEXAS 77066 U.S.A.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 30/09/2020

    Gayet başarılı bir ürün. Dokunmatiği üst deviye olmasa da gayet kabul edilebilir düzeyde. Detaylı inceleyemedim ama türkiyeden almak isteyen olursa faturaya 45 dolar yazıyorlar ve 85 lira vergi ödedim. Onu da zaten iade edecekler.

    Yorumlar (9)
    Orjinali göster
  • 15/07/2021

    I have 6 android smart watches this is my first square smart watch and it's awesome nice and big easy to see and read on it. The photo of a custom watch face that I got from the custom watch face website. I have to get use to the weight of the watch not use to this much weight, now not that it's really heavy but nice weight. It's smooth movement and fast between apps. The Ticwrist Max is a must buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/03/2021

    sim kart takmadan telefon ile hem kare kod hemde Bluetooth üzerinden aynı anda bağlantı kurulduğu zaman gelen bildirim ve aramaları görüyor ve cevaplıyor fakat görüşmeyi telefondan yapmak zorunda kalıyorsunuz. ara sıra kopmalar oluyor. türkiyeden alacak arkadaşlar ise imei olayını cihaza özel bir yazılım yüklenmiş onunla imei yapabilirler.*#66# ile. fakat satıcı hiçbir sorulara cevap vermiyor. ve sigorta mutlaka yaptırın gümrük bedelini geri alabiliyorsunuz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2020

    After a little bit of extra waiting, it finally arrived. well packed. still haven't used it. getting ready to make a review and unboxing video.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/12/2020

    nice and strong watch capable of doing anything your phone can do pretty much

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/12/2020

    good but have a big screen

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    tic

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/03/2021

    it works fine! Set up was a bit long like normal. Amazing quality for the price!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/12/2020

    Thank you for this great Christmas gift!! Very nice, long lasting, good quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY522.48
    • TRY598.68
    • TRY231.41
    • TRY298.91
    • TRY235.07
    • TRY583.44
    • TRY226.36
    • TRY251.18
    • TRY216.34
    • TRY217.65
    • TRY1,507.08
    • TRY670.54
    • TRY1,741.80
    • TRY1,654.70
    • TRY1,480.51
    • TRY509.59
    • TRY705.72
    • TRY2,220.81