Müşteri Değerlendirmesi

4.82 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (68) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(68)
    • 5 Yıldız(62)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/11/2020

    Honestamente esperaba un poco más de calidad en el producto, es bueno, pero tiene piezas que parece que en cualquier momento se rompen. Estéticamente me encantó, no tardó mucho en llegar. si la recomiendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2020

    turkiye girisli degil ustu 2 tane alsim ptt 50dolar yazmis ustune normalde odedikleeimin 5 kati gumruk odedim neyseki sigorta pakeri yaptirmistim yaptirmayi unutmayin. urune gelecek olurssk guzel gibi ama dikey biyeri tutmuyor benim masa kalin ise yaramadi

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 05/03/2018

    Ótimo produto, embora o prendedor de mesa seja de plástico, funciona perfeitamente. Bonito, prático e funcional. Atendeu muito bem minhas expectativas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2019

    Gostei bastante do produto. Me parece que irá durar bastante comigo. Sua construção passa certa confiança.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2018

    Хорошая небольшая лампа. Единственое, что вызывает сомнения это пластмасовый крепеж к столу.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2018

    Lampada conforme alla descrizione inoltre è anche di qualità. Attenzione spina non europea e l'adattatore non è incluso!.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/01/2018

    Hola:-) Era mi primera experiencia con Banggood y todo ha ido perfectamente. El flexo me llegó rápidamente y funciona bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/03/2020

    Excelente materia todo bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/07/2019

    Me encanta!! Tengo 2 ya y me funcionan genial para aplicar uñas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/10/2019

    súper bonita y llego antes de lo q decia muy buen producto

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY179.48
    • TRY367.60
    • TRY119.63
    • TRY145.28
    • TRY341.95
    • TRY341.95
    • TRY111.08
    • TRY153.83
    • TRY658.33
    • TRY418.91
    • TRY726.74
    • TRY530.07
    • TRY521.52
    • TRY76.87
    • TRY348.62
    • TRY376.15
    • TRY282.09
    • TRY3,856.38