Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (4804) İnceleme
  • (535) Görüntü
  • (7) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(4804)
    • 5 Yıldız(4672)
    • 4 Yıldız(107)
    • 3 Yıldız(15)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(8)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/01/2021

    Seems to be good, there is no indication of Signal, Power and earthing wiring. quality of binding pin, antenna and heat shrink could have been better.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 22/05/2021

    Es muy útil pues puedes utilizar tu TX FLYSKY FSi6 como se indica en las fotos, muy buen precio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/01/2021

    Ich habe mir einen weiteren Flysky 2.4G 6CH FS-iA6B Empfänger, da ich mehrere Modelle habe. Und der Funktioniert genau so gut wie die anderen, die ich schon mal gekauft habe.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/09/2021

    Es un muy buen producto, ya había adquirido otro y funcionó muy bien, en lo personal... Lo recomiendo, solo diré que en cuanto al envío, tardó demasiado siendo que venía del país vecino.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/07/2021

    Funcionó perfecto, tardó aproximadamente 18 días.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/06/2021

    Great product, arrived before expected and the 2 channels I have tested on my RC boat function very well, it is important to remind that the black wire is for binding.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2021

    ottimi prodotti come nella descrizione...la confezione e ben curato e il pacco è arrivato velocemente.... Banggood una garanzia!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    great value

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    Működik, köszönöm.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    All ok, received fast

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY130.17
    • TRY494.91
    • TRY112.81
    • TRY599.11
    • TRY147.54
    • TRY234.38
    • TRY130.17
    • TRY434.12
    • TRY147.54
    • TRY512.27
    • TRY182.28
    • TRY1,823.57
    • TRY182.28
    • TRY251.75
    • TRY833.58
    • TRY425.43
    • TRY78.07
    • TRY112.81