Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (347) İnceleme
  • (71) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(347)
    • 5 Yıldız(313)
    • 4 Yıldız(29)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 20/10/2021

    E arrivato con un giorno di anticipo , ben impacchettato , aperta la scatola posso dire che è fatto bene compatto e leggero , dopo aver ricaricato le batterie l'ho provato nella vasca da bagno e sono soddisfatto funziona perfettamente, mi manca solo testarlo in pesca

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/05/2021

    Not very happy with my purchase, waiting for support to refund me or send me a replacement

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/06/2021

    tşkler banggod

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/04/2021

    beau petit bateaux de pêche tous à l'air bien sa respire pas la solidité de fous mes je pense que sa faire le boulot

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2022

    Szuper csomagolás, gyorsan megjött.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2021

    The product arrived in good condition, I did not try it, but I am sad, and the reason is that Banguood does not ship to my country now, these products

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    muy rápido y en perfectas condiciones muy contento el barco está muy bien,y por ese precio tiene buena calidad lo aconsejo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    going to river. so long for Wait. but is ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2021

    I received the product, but unfortunately I did not get on the boat ft011. I hope the management will behave

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$27.99
    • US$20.99
    • US$142.99
    • US$141.99
    • US$25.99
    • US$23.99
    • US$99.99
    • US$115.99
    • US$238.99
    • US$78.99
    • US$51.99
    • US$159.99
    • US$272.99
    • US$131.46
    • US$52.99
    • US$164.99
    • US$96.99