Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (80) İnceleme
  • (18) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(80)
    • 5 Yıldız(78)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/12/2020

    finalmente stampa utilissima

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    Perfect fit for my Mark4- 6inch - Great colour and printed well !! However, A little bit expensive

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/06/2021

    19mm

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    Great product. Package in perfect condition. Delivery on time. Can't wait to start my new build.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/03/2021

    Not bad at all. I like the flat arc of the sma connector. I prevents ripoffs.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2020

    3Dプリント物なので見た目は悪いですが CrossFire等のロングレンジアンテナをスマートに取り付けられます(^-^) 私はVTXのピグテール取り付け部だけで良かったので 必要な所以外は切り落として使いました(^-^)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/11/2020

    Repede calitativ super..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/09/2019

    spedizione in tempi ragionevoli anche se il pacchetto era poco protetto dato che conteneva FC e ESC, materiale conforme alle richieste...la verifica completa si eseguirà dopo il montaggio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/04/2020

    Perfetto! Prodotto essenziale per chi vuole una Buil pulita.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/09/2019

    Çok kullanışlı. Mark4 hazır anten delikleri ile geliyor ama bu iki anteni birlikte yerleştirmek için güzel bir ürün.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY822.22
    • TRY167.12
    • TRY167.12
    • TRY83.49
    • TRY1,560.94
    • TRY125.30
    • TRY278.63
    • TRY195.00
    • TRY97.43
    • TRY264.69
    • TRY975.54
    • TRY125.30
    • TRY264.69
    • TRY153.18
    • TRY320.44
    • TRY278.63
    • TRY111.37
    • TRY181.06