Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (56) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(56)
    • 5 Yıldız(50)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 14/02/2021

    amazing long range drone, highly recommend. 13 min flight time on 4s 850mah in light wind. good range. not an across drone at all but lots of fun to fly up mountains.

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    Порадовало, что зубочистка хорошо настроена и с хорошей камерой. Единственное, что пришлось подстроить - это GPS, пока не переключился на Galileo, спутники не ловил. С аккумом на 1500 mAh летает 12 - 15 мин., на LiIon-ках не пробовал. В целом я доволен.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    Por fin llegó desde noviembre que realicé el pedido por un inconveniente pero banggood si respondió y lo volvió a enviar llegó el 18 de febrero ya casi perdía la paciencia y el dron pequeño ahora a probarlo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/07/2021

    The quad is decent for long distances, but gps is set to soft serial uart. That causes some problems with disappearing gps on osd screen sometimes.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/04/2021

    Ottimo drone, gps da testare

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    Drone veramente ben fatto, ho volato un paio di volte e vola benissimo, i motori consumano pochissimo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2021

    Very good flier, works all fine

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/02/2021

    my first drone with Betaflight. after a few days to learn Betaflight I start the motors. look great drone

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    👍👍den er kommet sikkert frem

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2021

    bellissimo drone

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$499.99
    • US$344.99
    • US$243.99
    • US$269.99
    • US$194.99
    • US$165.99
    • US$349.99
    • US$389.99
    • US$199.99
    • US$186.99
    • US$409.99
    • US$309.99
    • US$155.99
    • US$263.99
    • US$289.99
    • US$183.99
    • US$398.03
    • US$72.99