Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (37) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(37)
    • 5 Yıldız(31)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/03/2021

    Der Preis Ist OK . DIe Lieferung wie Mann weiß..... Infrarot Ist schon ausgefallen Bei einer Kamera aber der Kauf Ist es wert. Der Service war bis jetzt OK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/03/2021

    Merci

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/02/2021

    sangat mudah pemasangannya

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/08/2020

    Beğendim

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 17/12/2020

    Nous avons reçu le produit en bonne condition et dans un délai raisonnable. Nous n'avons pas encore essayé au moment de cette évaluation. à Suivre...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/10/2020

    Zpracování celkem ok, je to z plastu. Něco je třeba si dodělat doma sám. Ale jinak fungují skvěle. jednoduché zprovoznění. Doručení ze skladu v ČR, takže do 5 dnů doma. Příjemné překvapení propojení app z mobilu a ovládání celého systému. Celkově velká spokojenost.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/01/2021

    This is my second one of these and it does work ok although i havent set this one up yet to test it.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2020

    Arrived promptly.Item as described,Poor packaging & arrived damaded..Suggest better packaging with bubble wrap & another box

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    very good pic the power cord needs to be longer

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/01/2021

    ya me llego si es lo que publican son las mismas características y falta la prueba de la calidad

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY51.38
    • TRY94.27
    • TRY857.73
    • TRY2,916.50
    • TRY205.79
    • TRY18.44
    • TRY454.56
    • TRY471.71
    • TRY1,089.34
    • TRY634.70