Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (2113) İnceleme
  • (210) Görüntü
  • (4) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2113)
    • 5 Yıldız(1986)
    • 4 Yıldız(105)
    • 3 Yıldız(14)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/10/2020

    Es mi primera vez comprando en esta página, la verdad pensaba que o no iba a llegar o iba a tardar demasiado, para mi sorpresa tardó menos de lo que esperaba y venía ya con ese estuche de plástico que facilita en ordenar las cosas. Por el precio todo está excelente, si estás comprando esto para iniciar algún proyecto de escuela te recomiendo que compres también el kit de 37 sensores de Arduino para que esté más completo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • fash22
    PH
    01/10/2020

    The packaged arrived in a well package plastic enclosure. None of the declared part were missing. Will be testing functionality this weekend. Very fast delivery

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/11/2020

    Good product, exact description, fast delivery, 1 pin cap missing, but i dont care bout it. It came in plastic box, it was written its paper box :), nice. Box is little broken in one corner, but thats because of post delivery I think. Big plus for Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/11/2020

    it has been shipped from the uk warhouse... it was opened also the box is broken.... anyways it works fine

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/10/2020

    Came as expected. Surprised me with plastic box! All looks very nice and neath. I didn't try them yet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/04/2021

    Ürün 10 gün civarında bana ulaştı, hiçbir sıkıntısı yok puan kırmamın sebebi çok fiyat bilmiyorken aldım fakat Türkiye'de daha ucuzmuş. Herşey için teşekkürler. NOT: Fotoğraftaki adaptör dahil değil:)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/10/2020

    Produto muito bem acondicionado. Kit básico pra começar a brincar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/09/2020

    Le package est complet, tout correspond à la description. Un très bon kit pour apprendre. Tout fonctionne bien et la qualité est vraiment bonne.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 18/07/2021

    Vše OK, doporučuji.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    Impeccable très correct et marche bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY217.02
    • TRY112.81
    • TRY121.49
    • TRY164.91
    • TRY52.02
    • TRY60.70
    • TRY86.75
    • TRY69.39
    • TRY86.75
    • TRY52.02
    • TRY43.33
    • TRY121.49
    • TRY43.33
    • TRY321.22
    • TRY138.86
    • TRY303.86
    • TRY86.75
    • TRY208.33