Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (56) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(56)
    • 5 Yıldız(46)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 06/09/2021

    sao sản phẩm của tôi gửi về cái két nước phía sau nó bị bể phần đáy. hàng dễ vỡ mà đóng gói không cẩn thận gì hết

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 25/08/2021

    البار(ضغط المكينة) مايرتفع على صفر مع اني اضبط القهوة وارصها صح بس ماعرفت شنو الحل تواصلت مع خدمة العملاء مارد عليي للحين

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 07/11/2021

    Till now work's perfectly! Very fast and safe delivery! For better results buy a electric coffee grinder.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/06/2021

    Moneywise i like the machine. I just received today and i try latte art and it works great. I will upload to my youtube all my latte art using my gemelai magic machine😜

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/02/2021

    Muy contento con la cafetera, no estoy contento con PayPal que al pagar me cobraron 5€ de comercio internacional. Por ahora funciona perfectamente y el envío fue rapido

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2021

    Thank you very much 💋❤️

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2021

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/03/2021

    Work good and very nice product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/03/2021

    el tamper es pequeño. llegó fuera de fecha

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/11/2021

    hàng của tôi khi nhận được thì bị hư hại nặng: gãy, bể chốt nắp đậy thùng chứa nước; thân máy bị bể, gãy ...chán quá lần sau không dám mua của Banggood nữa quá!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY317.75
    • TRY501.14
    • TRY831.24
    • TRY207.72
    • TRY256.62
    • TRY244.40
    • TRY452.24
    • TRY1,100.21
    • TRY256.62
    • TRY855.69
    • TRY2,689.58
    • TRY1,063.65
    • TRY2,445.06
    • TRY1,833.76
    • TRY867.92
    • TRY2,127.19
    • TRY293.42
    • TRY4,034.43