Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (321) İnceleme
  • (35) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(321)
    • 5 Yıldız(297)
    • 4 Yıldız(18)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/01/2021

    Product quality : Like in the description. Shipping time: Delivery within normal range, I got this product after waiting for 40 days. Price : reasonable price if you use coupons. Package: normal packaging ; This store did not packed the product in the bubble plastic bag so shipping maybe made my product damaged. Conclusion: I recommend it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/07/2021

    Második rendelés ebből. Az akku elég jól bírja. Sajnos a csomagolás megsérült. A futár nem értesített, nekem kellett keresni őket. Nagyon kicsivel van ráírva a telefonszám és nem volt országkód.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    Γρήγορη αποστολή ήρθε σε 10 μέρες, φαίνεται πολύ καλή, συνδέθηκε γρήγορα .όμως στην ζωντανή εικόνα στο σημείο που αναγράφεται η ημερομηνία, πάνω αριστερά η εικόνα φαίνεται παραμορφωμένη.Γιατί;

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/01/2021

    Az éjszakai minősége lehetne jobb is, a tartókonzol nem forgatható megfelelően nagy tartomànyban, az alaplap kupakjàn lévő jelölések megtévesztőek, a telepítés egyszerű és gyors! Épp időben megérkezett, a 15. munkanapon :D

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/12/2021

    Gyors kiszállítás. 👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2021

    first I bought 1 camera+gateaway to test, and decide do I want more from them. the product itself a really high quality. unfortunatelly often lost tge connection.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/05/2021

    Excellent product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    kalite çok iyi bağlantı çok kolay ve çekim mesafesi çok iyi yani kamera pili anlatıldığı gibi değil 3 ay zor bulur ve aynı zamanda kayıt cihazı evde olduğu için gayet iyi hareket sensörü mükemmel

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2021

    All Good... Qualidade 5*

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2021

    very fast delivery. I got what I wanted. Connection was easy. The camera is working well. Resolution is good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$54.99
    • US$61.99
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$8.99
    • US$20.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$209.00
    • US$30.99
    • US$54.99
    • US$27.99
    • US$63.99
    • US$38.99
    • US$49.99