Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (126) İnceleme
  • (19) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(126)
    • 5 Yıldız(113)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/11/2021

    You sent me the camera with a European plug first off and the package arrived with damage and water damage to the box. The camera seemed to be OK except that the right side light pod had popped off the camera. Simple to put back on. I will see if the camera is in good working order and make a decision on whether to return it or not. Not overly happy about it but if it is in good working order I will install it.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 21/07/2022

    not put up yet but looks good was about 3 weeks before I got the camera but all looks good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/07/2022

    Very well received

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/05/2022

    Werkt Super. Goede beeldkwaliteit. Nightvision prima. TOP

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/02/2022

    se desenjaga la cámara en piezas Esta rota

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2022

    very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/02/2022

    A termék időben érkezett, törötten. Nem a megrendelt árút kaptam. Kérném szépen a termék cseréjét.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2021

    No less than two kamps were brooken of... But I didn't have big expectations to this camera. On the positive side, the camera has "real" object tracking! I did not expect that 👌

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/12/2020

    ürün cok güzel begendim 2 tane aldım biri arkadaşıma iki kamara cin 170 TL kadar gümrük cıkıyor gerci sigorta edince site geri oduyor paketleme ise erbat kotu hic korunaklı degil ürünün kayn tarafı kırık geldi ustelik her ikisinde de

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 07/05/2021

    Ótimo Custo-benefício. Gostei da câmera e da qualidade. Recomendo! Já testei, tudo funcionando perfeitamente!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$74.99
    • US$42.99
    • US$192.99
    • US$65.99
    • US$37.99
    • US$99.99
    • US$16.99
    • US$45.99
    • US$34.99