Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (22) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(22)
    • 5 Yıldız(19)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/10/2021

    melhor compra feita até hoje pela internet feito por sites da china já comprei em diversos locais mas aqui foi mais que perfeito. nota 1000. super recomendo. meus parabéns equipe pelo ótimo trabalho.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/10/2021

    Ürün kısa sürede elime sağlam şekilde ulaştı.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2022

    All 5 dummy WiFi antennas😂

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/06/2022

    szállítas rendben volt. időben megérkezett. kapcsolodasi problémak vannak-nem egyszerű beuzemelni-eddig csak lakason belul műkodik -

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2022

    Olá, a câmera é muito boa e as luzes de led fazem toda a diferença a noite. Tenho outras câmeras que funcionam com o app Yoosee, eu consigo usar esse aplicativo Yoosee com essa câmera Guudgo?

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2022

    Item arrived on time,very good image in total dark,a little tricky to connect with wifi if you are an amateur. overall a very good product.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/05/2022

    unfortunately the included UB cable was broken, I will not complain, I have another, the camera works fine

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/03/2022

    excellent product 👍👌

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/07/2022

    it ok deal, I like the old APP better.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2022

    OK Very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$74.99
    • US$32.99
    • US$37.99
    • US$34.99
    • US$16.99
    • US$39.99
    • US$50.99
    • US$99.99
    • US$12.99