Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (3927) İnceleme
  • (571) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(3927)
    • 5 Yıldız(3583)
    • 4 Yıldız(331)
    • 3 Yıldız(12)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/04/2021

    Nice box, working fluid and without overheating. Tried with Kodi build and Rokkr app, internet connection speedwithout any problems. I have set a animation, transition and the thord thon 0.5 I saw some artifacts when its on 4K display output, but I have not tried in the applications, only on the launcher.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/12/2020

    Bueno, tardó en llegar, pero llegó. Funciona bien y espero que lo haga por mucho tiempo. Para usarlo mejor, es conveniente con un mouse inalámbrico, porque el control tiene un desplazamiento básico. Y viene como se ve en las imágenes. Me hubiera gustado que lo protegieran un poco al embalar, menos mal que no lo golpearan mucho al paquete.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/04/2021

    The only thing that was not full of my liking was the remote control on the streaming applications (I tried Netflix and Prime Video) because I have a Roku TV and the controller works smoothly and I don't know if its fault of the application itself or the Android, but I end using the 'scroll' to move around and its rather slow

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Hallo, ich habe diese TV Box bei Banggood bestellt um meinen fast 13 Jahre alten Toshiba Fernseher Smart TV fähig zu machen. Ich bin total begeistert von der kleinen Box. YouTube läuft in einer sehr guten Bild/Video Qualität (außer bei Musikvideos was an deren Qualität liegt ). Im Internet kann man auch sehr gut Surfen. Die Maus-Funktion an der Fernbedienung ist vollkommen in Ordnung. Bluetooth funktioniert auch bestens. Um die Box vor Überhitzung zu schützen habe ich bei eBay für keine 7 EU einen TV Box Lüfter ( wie auf den Fotos gut zu erkennen ) bestellt, dadurch wird sie im Betrieb nicht so heiß und lebt bestimmt länger.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2020

    El producto llegó en buenas condiciones. Funciona muy bien. Todo correcto. Pude instalar las aplicaciones que deseo. No tiene nada que envidiarle a otros productos. En general es tal como lo esperaba, considerando que siempre antes de comprar algún producto es bueno que investigues un poco para que después no tengas queja. Con respecto a la entrega fue más rápido de lo que esperaba, para Perú. Y llegó en excelentes condiciones.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/03/2021

    ürün 10 günde elime geçti. Hızı gayet iyi.Görüntütü iyi.ANCAK sigortalar dahil 320liraya aldığım ürün gümrüğe takılmış toplamda 161 tl vergi ödeyip aldım . İade talep edeceğim.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/02/2021

    Sipariş sonrası 11 gün içinde Türkiyeye geldi sıkıntı yok hızlı ulaşım sağlandı, Ürün sorunsuz herhangi bir sıkıntı yok 23 tl gümrük vergisi çıktı hepsi o kadar, alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilir. Teşekkürler

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 21/09/2020

    product arrived within 18 days. packing was good. Remote is IR based, could have been better if supplied with bluetooth based remote. otherwise everything is ok and satsifying.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/02/2021

    livrer pour maroc 30 jours , c'était bien suivi toujours disponible , pas encore testé , je reviens après pour comment il est le truc , mercu vendeur

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/12/2020

    buen producto solo que pensé que iría mas rápido que mi anterios tv box de 2 ram pero solo va un poco mejor tené unas cositas más es igual que una tv Smart aveses Hai ratos dense deme cuelga o de por sí va lentaso ....

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY296.01
    • TRY313.43
    • TRY444.06
    • TRY505.02
    • TRY174.09
    • TRY391.80
    • TRY296.01
    • TRY322.13
    • TRY513.73
    • TRY565.98
    • TRY609.52
    • TRY505.02
    • TRY322.13
    • TRY470.18
    • TRY888.20
    • TRY461.47
    • TRY208.92
    • TRY1,201.71