Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (601) İnceleme
  • (72) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(601)
    • 5 Yıldız(535)
    • 4 Yıldız(46)
    • 3 Yıldız(12)
    • 2 Yıldız(7)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 02/02/2021

    το σοβαρό πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνει αλλά update το μηχάνημα . Εκτός απ αυτό το πρόβλημα όλα τα άλλα είναι κομπλέ!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    excelente

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/10/2018

    Обалденный тв-бокс!!!!! Своих денег стоит однозначно. Работает очень шустро. Практически не греется. Очень компактный размер - другие у меня были больше. Пришел весь обкленный со всех сторон защитными пленками "как младенец в пеленках" :)) Комплект - стандартный. Вилка, естественно, европейская - как заказывалось... Брать можно... и нужно... :))

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/09/2018

    Recieved today my package all in good order and working very good , very good product ,Im very happy with Banggood .You have exellent products and very good prices ,you are the best I have been dealing with Banggood for 2 years and i will always buy from them , they have a great team which give you all the information you need ,and after sales is exellent . I adore doing business with Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/03/2019

    After searching for a tv box that does the job, i think i did the right choice. What u get for the money is simply great. One of the latest Android versions out there, fast chip and beautiful design. Totally recommended!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/09/2018

    Excelente tv box,rápido e ágil,poderoso processador,detalhe,KODI com varios addons instalados,só faltou o Bluetooth para fechar com chefe de ouro...

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/10/2018

    прежде всего из-за объема памяти 4 гигабайта (много вкладок не выгружаются из памяти, все пниложения работают. и 64 Гб внутренней памяти для хранения данных и приложений. есть слот для карты microSD, так что фильмы можно записывать на них на других приборах, а здесь только вставлять и смотреть.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/09/2018

    Great service and fast shipping awesome product منتج جيد جدا انصح به ومن خلال تجربتي جودة الصوره جيدا بالاضافه للسرعة تصفح وحجم الجهاز الصغير ورغم انها انا في السويد هلسنبوري لكن اشتريته للخالي الذي يعيش في تركيا انطاليا تحياتي عمر يوسف السامرائى

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/03/2019

    Ürün 3,5 haftada sağ salim elime ulaştı, gümrüğe takılmadı, herhangi bir vergi de yansıtılması. Cihaz kağıt üstündeki özellikleri bakımından gayet başarılı. Kullandıkça iyice anlarız kalitesini. Eski nesil Philips ve sony tv lerde yeşil ekran sorunundan bahsediliyordu ne yazık ki benimde başıma geldi. Fakat ekran ayarlarından rgb 8 bit seçeneği işaretleyerek sorun çözüldü. Karşılaşacak arkadaşlara yardımım olsun. Sorunsuz alışveriş teşekkürler.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/10/2018

    Отличнейшая приставка! Памяти больше, чем достаточно :) Работает без проблем! Андроид 8.1 Рекомендую!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY308.94
    • TRY437.70
    • TRY411.95
    • TRY497.78
    • TRY403.36
    • TRY506.37
    • TRY120.09
    • TRY120.09
    • TRY429.11
    • TRY377.61
    • TRY257.43
    • TRY283.19
    • TRY360.44
    • TRY437.78
    • TRY369.03
    • TRY635.13
    • TRY2,317.59
    • TRY77.17