Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.4 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (10) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(99)
    • 5 Yıldız(86)
    • 4 Yıldız(12)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    recebimento de mercadoria

    2017-10-10 05:22:29

    Demorou um pouco a mais mas veio correto em ótimo estado e já testei o produto. Tudo OK Recomendo pois o preço é muito bom

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    HC-300M 940NM MMS/GPRS/SMS funkcióval

    2015-06-09 15:35:50

    Teszteltem és megfelelően működik. a kép minőség elfogadható, a mozgásérzékelő elég érzékeny , kb. 20 méterig. A GPRS funkció jól működik. Az SMS parancsok is működnek Pozitívum az is, hogy nagyon jó az ára Negatívum, GPRS, vagy MMS funkcióval nagyon hamar merülnek az elemek. -Ez szerencsére orvosolható külső napelem használatával, amit a gyártó kimondottan ennek a tipusnak fejlesztett ki. Igaz egyelőre itt a Banggoodon még nem kapható.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    how to?

    2016-02-12 00:37:13

    I need some help to make this camera work. I couldnt receive any mms or email from camera.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Pedido

    2017-05-03 11:57:52

    Quisiera saber la llegada aproximada de mi pedido y si puede ser me llamen a la llegada del mismo a 622033322

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    camera works fine

    2016-10-03 13:46:25

    quality is good, picture turn out fine, camera is worth the money, the display is quite small hard to point the camera to the desired point.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    .....

    2017-10-04 05:55:00

    its good ..until now

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Goold

    2016-04-09 15:04:47

    Googd thanks

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    good price

    2016-02-24 11:05:38

    i got this item in good time and great price. i will recommend this to others

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Not worth to buy

    2016-04-23 04:03:52

    Camera is not working with europeen sim card.. Software out of date.. I just put 110€ in a garbage can.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    The camera have a old software and do not work

    2015-06-10 06:21:44

    IT is not possbil to get tis to Work.... And no support

    Yorumlar (1)
  1  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap