Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.86 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (73) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(73)
    • 5 Yıldız(64)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-07 15:54:20

    شكرا لكم لقد وصل الطلب بسرعة وفي وقت قياسي

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-25 12:24:11

    شكرا صديقي وصلني طلبي كماء وصف جميلة بمعنا الكلمة ممتاذة للغاية اوصي نفسي اولا ثم اوصي الجميع الشراء منها دون تردد بس شي واحد غير جيد طريقة الشحن سيئة لابعد حدود تعرضدد الكرتونه لكثير من الضعج ولم يكن اللف بمستوي جيد

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-28 16:33:27

    Extremely well built tool, very useful and fast. I'm totally satisfied using it for my wood joinery. I recommend!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-28 02:10:19

    كويسه بس لم يأتي معها بسكوت

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-26 05:37:17

    Everything is ok good quality and accurate tool. The only one thing which should be improve is packing.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-01 04:29:56

    Ottimo prodotto uguale al modello marca Triton. Sono molto disgustato dal servizio spedizione, arrivato come si vede in foto con la spalla piegata. Ho dovuto inoltre smobtarla completamente e ripulire il sistema di mov8mebto perché bloccato. Ho sostituito la lama con una di marca migliore perché quella in dotazione fa veramente schifo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Great product, great price, bad postal service.

    2019-01-11 09:41:22

    Great product, great price. Bad postal service.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-12 04:46:09

    الجهاز ممتاز جدا وقوي ويقوم بالعمل على اكمل وجه لكن عيبه جاني وناقص مسمار في القاعده الاماميه والهيريتز 50 HZ Shank is missing, causing vibration

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap