Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1128) İnceleme
  • (182) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1128)
    • 5 Yıldız(1066)
    • 4 Yıldız(53)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/11/2021

    Arrived quickly in about two weeks on the same agreement, the same as I ordered and in very good condition, thanks to the seller and banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2021

    Bought to use it with drill stand, does not fit initially. But thanks to a gyu named Perinski who created a 3D model "Ring adapter for a drilling stand under Hilda", after some 3D printing all is fine now

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2021

    Produto de acordo com o anunciado, vale o custo. Robusto e veloz. Vale a pena. Recomendo para quem quer uma mini retífica de reserva.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/11/2021

    chyba mi to sklucovadlo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/11/2021

    good i like it https://youtu.be/pOQIBZHH2Lo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2020

    Εκανε 10 μερες να ερθει me DHL. Καλη συσκευασια με 2 κουτακια ενα προστατευτικο και ενα κλειδι. Πολυ καλα υλικα κατασκευης για το κεντρικο μηχανημα αλλα αρκετα βαρυ.Μοιαζει αρκετα αξιοπιστο το θελω για καθαρισμο ξυλων για καποια προτζεκτ!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 21 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 21 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/11/2020

    все получил СПАСИБО наша почта просто выиотала ---- посылка крутилась возле дома недели полторы не хотели отдавать отсылали на другой адрес но все же свершилось в Китае ее быстрей отследили чем у нас А ТАК ВСЕ ОТЛИЧНО

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/05/2021

    Very useful for daily chores. Bigger and heavier than the Dremel but more powerful. It also has spare brushes (coals) for the motor. The cutting parts are of mediocre quality and the case that contains them requires a lot of effort to put them back in place. At this price the best !!! In a week it was delivered from the Czech warehouse !!! Πολύ χρήσιμο για καθημερινές μικροεργασίες. Μεγαλύτερο και βαρύτερο από το Dremel αλλά πιο ισχυρό. Έχει και ανταλλακτικές ψήκτρες (καρβουνάκια) για το μοτέρ. Τα ανταλλακτικά κοπής είναι μέτριας ποιότητας και η θήκη που τα περιέχει απαιτεί πολύ προσπάθεια για να ξαναμπούν στη θέση τους. Σε αυτή την τιμή ότι καλύτερο!!! Σε μια εβδομάδα παραδόθηκε από την Τσέχικη αποθήκη!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/01/2018

    HİLDA 400W i BANGGOOD SİTESİNDE GÖRÜNCE İLGİMİ CEKTİ İNCELEMEYE BASLADİM TAM BANA UYGUN BİR EKİPMAN DEDİM HELE ELİME ULAŞTIKTAN SONRA ULAŞMASI DA COK KİSA BİR ZAMANDA OLDU CALİSTİRDİKTAN SONRA ANLADİM Kİ BUNUNLA BİR USTA OLARAK YAPAMAYACAGİM HİC BİR İS TÜ YOK BİRKAC AKSESUARİNİ DA MESELA SPİRALİNİDE ELDE EDERSEM ALET TAM BİR CİN CANAVARİ OGUTUCUSUNE DONUSECEK...¹

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$49.99
    • US$21.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$4.29
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$150.99
    • US$94.99
    • US$121.99
    • US$95.87
    • US$289.99
    • US$11.26
    • US$36.99
    • US$59.99