Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (17) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(17)
    • 5 Yıldız(14)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/11/2019

    funciona 5 estrelas . Utilizo por wifi com router a 6 metros com 2 paredes pelo meio e funciona correctamente para ver iptv e youtube que no speed test dá uma velocidade de 30 a 40 MB se for por cabo que tambem experimentei da os 90 MB, minha internet contratada é 100 MB Para navegar na internet e jogar vou comprar um teclado. Vem com netflix instalado mas eu nao tenho conta activa por isso nao experimentei .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/07/2019

    gümrük sigortasi yapmama rağmen gümrük vergisi ödedim 22 TL . ürüne gelince takılma donma kasma yok kumandası dandik biraz ısınıyor cihaz.ilerde sorun çıkarır mı göreceğiz kutu ezik geldi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2019

    Great stuff. Hope can live longger

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/11/2019

    sehr gut und funktioniert einwandfrei

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2019

    1Appareil sur 4 ne s'allume pas .aucune réponse apret une dizaine de réclamation par mail via le site . service apret vente inexistant .pas sérieux du tout je déconseille fortement ce site de voleur pour la carte bancaire ya du monde mai pas pour les réclamations ATTENTION NE VOUS FAITES PAS AVOIR COMME MOI

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2019

    La hk1 max 4Go/32Go est vraiment top, lecteur multimédia performant, playstore complet, remplace actuellement ma box oran... car le démarrage est bien plus rapide. Prend toute sa valeur avec le clavier/touchpad. je recommande vivement!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/07/2019

    First time when I can see so big coling heatsink on cpu. Whole box comes warm when I play 1080p video. Arrived with nice remote and adapter. Preinstalled android v 9.0. All videos work withou any problems. I recomend to buy.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/07/2019

    Tutto ok!!!! Grazie!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/07/2019

    Güzel alet. Gelişi çok uzun sürdü ama istediğim ürünü aldım. Birde gümrük sorunu olmasa...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/07/2020

    Took way to long to arrive.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git
    recommendation for you
    • TRY414.39
    • TRY339.03
    • TRY169.47
    • TRY480.33
    • TRY169.47
    • TRY84.69
    • TRY273.09
    • TRY348.45
    • TRY75.27
    • TRY320.19
    • TRY696.99
    • TRY282.51
    • TRY348.45
    • TRY376.71
    • TRY404.97
    • TRY518.01
    • TRY536.85
    • TRY941.91