Müşteri Değerlendirmesi

4.97 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (75) İnceleme
  • (20) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(75)
    • 5 Yıldız(73)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • Koňo
    SK
    2020-09-04 00:45:25

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Mám už doma jeden pár týchto nožov a preto som objednal ešte jedny. Sú veľmi kvalitné, kvalitne spracované a ešte aj dobre vyzerajú. Povrchová úprava je opracovaná tak aby sa na nože nič nelepilo, takže to je super. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. I already have one pair of these knives at home, so I ordered one more. They are very high quality, well made and still look good. The surface

    Yorumlar
  • 2020-03-19 07:20:03

    Άριστη ποιότητα και συσκευασία!!! Δεν είναι η πρώτη φορά που περνώ προϊόντα από την HUOHOU!! Γρήγορη μεταφορά..

    Yorumlar (1)
  • Dan
    SK
    2020-09-21 06:40:05

    Only fresh delivered,not tried yet on food ,paper test seems nice sharp, handles are from metal.Russian customers wrote its definitive not for hard things like big Bones etc. :) . Ešte neodskúšane v praxi ,na nete udávajú že sa nemá používať na tvrdé veci ako sekanie veľkých kostí a tak podobne čo je dobré vedieť lebo nože nemajú ani pár riadkov návodu , či ako sa o ne starať ani v angličtine ani v inom jazyku čo by mohlo pri nožoch strednejšej triedy byť :) .

    Yorumlar
  • reny
    HR
    2020-09-24 04:12:00

    Noževi su super, jedini problem je šta su preoštri ali zbilja preoštri😀😀😀😀 Kvaliteta Xiaomi, to smo i očekivali, zato smo ih kupili da se riješimo ostalog smeća od noževa👍

    Yorumlar
  • Ondra
    CZ
    2020-09-18 14:49:33

    very sharp, very sturdy, easy to maintain (non sticky) and sharpen (50Cr15Mov). No cons to mention ;)

    Yorumlar
  • 2020-10-01 11:44:35

    WOW ! What a sharp knive ! And also looks hogh quality and pretty design. It is sharpest tool I have at home now, I could also shave my face with them :-)

    Yorumlar
  • 2020-06-11 07:34:39

    Very good product

    Yorumlar
  • tommdj
    SK
    2020-09-01 12:08:03

    Konečne dorazili. Síce prvú objednávku som musel refundovat ale druhá už dorazila. Aj keď po dlhšom čase

    Yorumlar
  • Junas
    SK
    2020-10-20 06:35:52

    super!

    Yorumlar
  • Semro
    SK
    2020-10-01 08:08:26

    Nice, thanks

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY143.95
    • TRY491.56
    • TRY173.40
    • TRY239.98
    • TRY47.93
    • TRY400.01
    • TRY73.78
    • TRY95.94
    • TRY100.42
    • TRY127.95
    • TRY384.01
    • TRY82.82
    • TRY122.35
    • TRY132.35
    • TRY97.70
    • TRY560.05
    • TRY53.21
    • TRY271.98