Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (93) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(93)
    • 5 Yıldız(91)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/12/2020

    hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper super hiper

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/12/2020

    Cena adekwatna do jakości, ostrza bardzo ostre. Gumowe wykończenia rękojeści dają trochę do życzenia ale ogólnie bardzo dobry wybór. Po kilku miesiącach użytkowania nadal spełniają swoją rolę. Mogę polecić ;)

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    Wyglądają dobrze. Ostre jak Brzytwa. Ciekawe jak długo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2021

    Excellent!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/02/2021

    Very sharp!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/08/2021

    Good product

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/03/2019

    XIAOMI Home Ceramic Knife – szybka i bezproblemowa dostawa ze sklepu Banggood.com. Noże mają bardzo elegancki wygląd, robią wrażenie. Wykonane z dobrej jakości materiałów. Każdy nóż ma praktyczną pochwę. Są ostre i wygodne w użyciu. Obieraczka do warzyw jest bardzo praktyczna i wygodna. Polecam każdemu ten produkt i zakupy w sklepie Banggood.com.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/02/2019

    super price nice handle the first cutting edge super excelent qualitat I did not want to try we will see time delivery of a safe box safe delivery to Slovakia xiaomi i love you

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/08/2020

    very satisfied , economic handle , sharp knife, well packaged, good price and very fast delivery with DHL!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2019

    Sharp and well protected knives. Worth the price

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY193.59
    • TRY616.17
    • TRY140.77
    • TRY131.97
    • TRY131.97
    • TRY140.77
    • TRY123.16
    • TRY114.36
    • TRY184.79
    • TRY131.97
    • TRY299.24
    • TRY175.99
    • TRY325.65
    • TRY149.58
    • TRY123.16
    • TRY193.59
    • TRY193.68
    • TRY114.36