Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (64) İnceleme
  • (13) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(64)
    • 5 Yıldız(56)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/03/2021

    3 dpi ayarı var çok önemli değil gayet güzel bir mouse alınabilir. Karşılaştırmanız için razer deatheader v2 mouse ile birlikte fotoğrafını çektim fiyat performans olarak güzel. Rgb modlarıda gayet yeterli ve güzel.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 01/07/2021

    9/10 so for me its the best mouse gaming /desktop wireless for a such price 11 rgb mode , 3 dpi , just few sensibilities adjustments to play ( apex legends fortnite pubg far cry battlefield…)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/04/2021

    Buenas noches, hoy recibí el mouse y efectivamente es muy bueno el producto, liviano y cómodo al manejo. teclado BW-KB1 también de buena calidad. Saludos desde Venezuela.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/08/2021

    Exelente calidad para el precio. Envío muy rápido a Chile solo llego en 13 días. ⭐⭐⭐⭐⭐

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2021

    I love it, very good!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/02/2021

    9/10

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 20/08/2021

    it’s very good. there is nothing wrong with it except for the sensor but it’s budget. it looks sleek to use and I would deffo reccomend

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/03/2021

    It’s amazing! it came earlier than expected and the quality is good. 5 stars , i really recommend this place!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    working perfectly.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/07/2021

    Melhor investimento que eu já fiz, recomendo a todos ❤️

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY167.18
    • TRY96.75
    • TRY105.56
    • TRY246.42
    • TRY114.36
    • TRY220.00
    • TRY123.16
    • TRY545.74
    • TRY87.95
    • TRY79.15
    • TRY131.97
    • TRY123.16
    • TRY193.59
    • TRY343.26
    • TRY79.15
    • TRY105.56
    • TRY290.43
    • TRY131.97