Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (40) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(36)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 31/03/2021

    3 dpi ayarı var çok önemli değil gayet güzel bir mouse alınabilir. Karşılaştırmanız için razer deatheader v2 mouse ile birlikte fotoğrafını çektim fiyat performans olarak güzel. Rgb modlarıda gayet yeterli ve güzel.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 01/07/2021

    9/10 so for me its the best mouse gaming /desktop wireless for a such price 11 rgb mode , 3 dpi , just few sensibilities adjustments to play ( apex legends fortnite pubg far cry battlefield…)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/04/2021

    Buenas noches, hoy recibí el mouse y efectivamente es muy bueno el producto, liviano y cómodo al manejo. teclado BW-KB1 también de buena calidad. Saludos desde Venezuela.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2021

    I love it, very good!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/02/2021

    9/10

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 26/03/2021

    It’s amazing! it came earlier than expected and the quality is good. 5 stars , i really recommend this place!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    working perfectly.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/07/2021

    better quality than I expected

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2021

    Melhor investimento que eu já fiz, recomendo a todos ❤️

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    It's a really basic mouse with standard RGB lighting presets. It does what it's advertised really well. Not recommended for competitive gaming though, due to its low poll rate. At least it's wireless and stylish. A GMMK mouse clone. Ένα πολύ καλό ποντίκι που κάνει τα βασικά που υπόσχεται, με φωτισμό RGB καρφωτά από το εργοστάσιο χωρίς να μπορείς να το πειράξεις με εφαρμογή. Δεν προτείνεται για ανταγωνιστικά παιχνίδια που σας νοιάζει μέχρι και το χιλιοστό του δευτερολέπτου γιατί είναι καλό στην απόκριση αλλά όχι 'τόσο' καλό για αυτή τη δουλειά. Κατά τα άλλα είναι ασύρματο και στυλάτο. Μοιάζει με κλώνο του ποντικού GMMK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY515.15
    • TRY455.04
    • TRY463.63
    • TRY549.50
    • TRY575.27
    • TRY738.42
    • TRY480.80
    • TRY755.60
    • TRY515.15
    • TRY111.55