Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (396) İnceleme
  • (69) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(396)
    • 5 Yıldız(383)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/02/2019

    Very good esc with wiring for micro quad

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2019

    Pas encore testé, mais par rapport au prix de son remplaçant Eachine (qui es une daube), je préfére largement celui-là.. Je vais le mettre en remplacement pour un Lizard 95

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/01/2019

    よい製品で満足しています。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/11/2020

    I'm really happy. Great quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2020

    very good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/03/2019

    Ich baue mir gerade eine Eachine Firer 110. Diese Komponenten sind verbaut. Sie waren alle einwandfrei und funktionieren wunderbar. Es waren keine defekte dabei! Einiges ist noch nicht montiert aber geschaut ob alles passt und ganz ist habe ich. Ich kann die Artikel nur empfehlen! Preiswert, in 3 Wochen da und der service war bislang auch ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/03/2018

    iPower Motor iX1106 4000KV F411-mini Gemfan 3035 3X3.5 BN EWRF 5.8G 48CH Raceband 0/25/100/200mW Foxeer Arrow Micro V2 Gaoneng GNB 11.1V 550mAh 80/160C Radiolink R6DSM betaflight 3.3.0 mixed flight time 7-12 min

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Ezio_69
    IT
    18/03/2020

    Dopo che il controller originale si è bruciato per cause misteriose appena installata la batteria ho dovuto comprare un nuovo FC. installato nuovamente ora funziona perfettamente. Devo solo trovare la giusta configurazione dei PID per avere un volo dolce. Sono soddisfatto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2019

    товар прибыл поврежденный, сломан разъем, отсутствует шлейф и крепеж, антистатический пакет был вскрыт

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/02/2020

    4in1 ESC with perfect fit into small to medium size quadcopters: - Easy to install with exposed motor output pads. - Easy to connect with FC by standard 6-pin input connector - Easy to program with HeliBl confoigurator via Betaflight interface Great, I just ordered another one for my next FNQ220 quadcopter!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY324.47
    • TRY392.99
    • TRY351.52
    • TRY171.21
    • TRY144.16
    • TRY198.25
    • TRY883.44
    • TRY90.07
    • TRY621.99
    • TRY108.10
    • TRY86.46
    • TRY81.05
    • TRY171.21
    • TRY207.27
    • TRY33.27
    • TRY486.75
    • TRY35.97
    • TRY189.24