Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (140) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(140)
    • 5 Yıldız(132)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/02/2021

    Tudo conforme o indicado, embora falte testar, é visível que o material e de boa qualidade e espero bons trabalhos com este equipamento. Veio tudo bem embalado e seguro. Chegou tudo em boas condicoes. Se nao servir, a culpa ja sera minha, eheheh!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/07/2021

    It's a very useful combo to own. It gave my old soldering iron a new life. It's worth the money.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/02/2021

    Arrived in good time. Appear to work very good. Heaviest soldering to date -using the heavy wide blade tip- 15A marine power cable. Also, tried on 18650 battery terminals. Works well 2seconds max. @450 degrees C. Thx.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/02/2021

    it's looks good All the kit looks good Many different tips

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2021

    son de buena calidad pero el trato al paquete es pesimo porque llego una punta doblada y me falto una punta,

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/02/2021

    Arrived fast and in good conditions. They are fit prety well in the solder of JCD 8898. I'm happy with the purchase and i recommend!!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/09/2020

    Produto Chegou muito rápido , 12 dias parece ser de alta qualidade aprovado!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/04/2021

    Ürün görselede görüldüğü gibi bakır. belurtilen sayıda eksiksiz geldi. Tavsiye ederim.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Satisfecho con mi compra. Buena variedad de puntas para el cautín. Recomendado desde Cancún

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/03/2021

    very very very fast....A+++

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY400.51
    • TRY348.26
    • TRY66.71
    • TRY191.50
    • TRY190.11
    • TRY679.19
    • TRY68.89
    • TRY191.50
    • TRY70.28
    • TRY87.00