Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (138) İnceleme
  • (45) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(138)
    • 5 Yıldız(131)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/10/2021

    SmarWatch de ótima qualidade. É simples mas entrega com exatidão todas as funcionalidades. Super recomendo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/04/2021

    MUITO FELIZ COM A MINHA COMPRA. CHEGOU SUPER RÁPIDO. MATERIAL DE MUITO BOM E COMO DESCRITO. RECOMENDO A COMPRA

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/07/2021

    Demorou um pouco, mas chegou tudo certo.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    4 αστέρια γιατί δεν πρόλαβα να το ενεργοποίησω ακόμα και δεν ξέρω αν είναι οκ. Επιφυλάσσομαι για 5 όταν το τσεκάρω...

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 10/04/2021

    ola kala

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/12/2022

    Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την αγορά!! Ένα αξιόλογο ρολόι..με καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση. Κάνει πολύ καλά την δουλειά του για όλες τις χρήσεις.. Η μπαταρία κρατάει πολλές μέρες μέχρι την επόμενη φόρτιση..(2ωρες) Όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος!! Καλή συσκευασία αποστολής!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/10/2022

    Ένα από τα πιο VFM smartwatches της αγοράς κατά την άποψη μου, αν το βρείτε μέχρι 30 Euro. Κάνει ότι υπόσχεται, τα πολύ βασικά δλδ, για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις, και δεν θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα, είναι μονόδρομος! Δεν θα μπω, σε τεχνικές λεπτομέρειες, αυτές μπορείτε να τις δείτε στα άπειρα reviews που κυκλοφορούν στο YouTube. Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι η απεικόνιση των ελληνικών χαρακτήρων, δυσκολεύει την ανάγνωση των μηνυμάτων και επίσης δεν εμφανίζει ολόκληρο το μήνυμα. Φυσικά αυτό αντισταθμίζεται από την πολύ χαμηλή τιμή του...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/06/2022

    Ótimo produto recomendo voltarei a comprar outros chegou bem embalado produto de ótima qualidade atende minhas necessidades

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2021

    Acabou de chegar mas de primeira vista tem um material muito bom, prende bem no pulso, não incomoda, as funções que eu desejava estão tudo bem por enquanto. Veio com cabo do carregador como informado. É um pouco mais espesso do que eu esperava mas é um ótimo Smartwatch. Sem contar que chegou em exatamente 20 dias!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    Jolie montre, je recommande Je suis très content

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$299.99
    • US$24.99
    • US$26.99
    • US$61.99
    • US$31.99
    • US$62.99
    • US$69.99
    • US$25.99
    • US$59.99
    • US$79.99
    • US$39.99
    • US$25.99
    • US$41.42
    • US$29.99
    • US$54.99
    • US$25.99