Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.96 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good esc(97)
  • good value(30)
  • good price(23)
  • great esc(22)
  • good quality(18)
  • fast shipping(8)
  • Toplam (865) İnceleme
  • (88) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(865)
    • 5 Yıldız(839)
    • 4 Yıldız(22)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-08 06:23:43

    good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-15 23:36:30

    this is a great-looking ESC and I can't wait to get it in this Edge 540... I like it so well I've ordered two more planes and I'm really an racing drone fpv kind of guy

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-08 14:04:26

    very good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-05 13:11:02

    Ottimo 50A, BEC 5V 5A, 2-4S lipo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-04 05:20:25

    Received the ESC Skywalker 50A / 2-4 S well packaged. ESC has yet to be tested. greetings from Switzerland Didi

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-19 12:57:56

    produto recebido, muito bem embalado, envio muito rápido, e recebimento muito antes do esperado, INDICO esse fornecedor que sempre me atende com presteza.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-16 11:51:52

    material recebido, conforme anunciado, recomendo o fornecedor, envio muito rápido, conforme esperado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-28 14:07:14

    produtos recebido com sucesso, produtos de primeira linha, fornecedor envia muito rápido, indico, sempre tem me atendido com presteza.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 109  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap