Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.99 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (150) İnceleme
  • (48) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(150)
    • 5 Yıldız(148)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Manual and Apps

    2018-12-11 03:01:17

    In the description of the article there is a manual in English, while the one in the package is all in Chinese. For me it is incomprehensible (I live in Italy). Please can you give me the link to download the manulas (PDF) in English? In addition the app (Huawei wear), on Google play doesn't exist. I found (Huawei wear and Huawei healt). Which of these should I use? Best regards.

    Yorumlar (3)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-19 09:12:47

    Relógio lindo de altíssima qualidade. Com todos os recursos ativados a bateria dura 4,5 dias. A Huawei está de parabéns!

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    nice worthy

    2019-02-20 09:27:38

    worth the money

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Kitűnő termék

    2018-12-29 05:54:39

    Gyönyörű , szép termék , jó anyaghasználat , szép kijelző. tudása árához képest megfelelő , menükben könnyen lehet váltani, egyszerű kapcsolatfelvétel a telefonnal Ajánlhatom mindenkinek!!

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Recomendo

    2019-01-14 08:38:34

    o smartwatch veio muito bem embalado, com a caixa original lacrada. o relógio em si é de ótima qualidade e eu diria que tem um ótimo custo beneficio.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-04 07:25:26

    produto chegou em perfeitas condições, e muito rápido. ele é muito bom, pequeno comparado a outros, mas se é para ficar 24horas no pulso o tamanho é perfeito.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-23 10:58:37

    Muito bom

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    huawei magia, gran reloj a precio asequible

    2019-02-09 08:58:59

    tres meses de uso y muy satisfecho con este reloj, batería dura de 5 a 7 días dependiendo del uso me ebcanta su perfil tan estrecho, muy cómodo de llevar, esfera con pantalla amoled que se ve muy bien y nítida con brillo más que suficiente no es necesario llevarlo al máximo con sol se ve de sobra. viene con 5 esferas tras la última actualización otras 5, podrian ir añadiendo alguna más, pero cada uno termina usando aquella q más le gusta. buen registro de sueño y actividades con app muy

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap