Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (23) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(23)
    • 5 Yıldız(22)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 30/11/2019

    recomendo , genial produto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/11/2020

    ممتاز اكثر من المتوقع.. مطابق للصورة والوصف تناما

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2020

    В целом все норм, но коробка пришла сильно мятая, одно зеркало было сломано. В этом кривом интерфейсе банггуда не нашел, открывать спор за повреждение товара, можно через пэйпэл, но лень из-за этой мелочи в переписку вдаваться.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2019

    no hay mas que una diferencia de la original que se utiliza para trabajar en cualquier trabajo, que la hecha a escala es mas pequeña, por lo demas 100 % igual. super satisfecho por la compra.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/11/2019

    looks amazin in a scale garage comes with forks and hook very nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2019

    Ainda não liguei pra ver o funcionamento. Aparentemente muito bem feito

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/09/2019

    Todo OK, muy real, muy resistente, buena calidad precio, SI NO FUESE POR LO QUE TARDA EL ENVIO..... Todo seria perfecto....!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/04/2018

    Very pleased the way it looks , the sound module is a nice feature or added bonus, however only one side of the LED lights is working

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/03/2018

    Jeg er yderst tilfeds men varen og den tid i var om at få den til Danmark . Men postnord er virkelig langsom , for de havde varen i næsten 14 dage.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/12/2017

    This item looks fantastic. I can't wait for the grandson to allow me to play with him. This and the flatbed combo look spectacular.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY843.47
    • TRY580.85
    • TRY378.88
    • TRY6,357.47
    • TRY1,063.53
    • TRY1,564.79
    • TRY366.66
    • TRY1,326.14
    • TRY929.05
    • TRY721.21
    • TRY1,515.89
    • TRY660.08
    • TRY378.88
    • TRY171.04
    • TRY1,943.80
    • TRY672.30
    • TRY1,249.37
    • TRY97.69