Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (30) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(30)
    • 5 Yıldız(29)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/01/2020

    My name is Azam Hussain, I am from India. banggood is good for its services and product. banggood is better in trust and has lived up to the service. I sincerely thank Bangood Shopping.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    Thanks BG! ;)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    I've won it in the Money Box Game. It's a great product, thanks!

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    produto recebido corretamente, envio rápido, excelente logística da Banggood. só tenho cumprimentar a empresa. agora é testar e ver se o protetor é realmente bom.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2021

    Hyaluronic Acid Serum Moisturizing Essence Face Cream Acne Treatment Skin Care

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/11/2019

    ainda não recebi meu produto está preso no correio aguardando o pagamento do frete e será devolvido ao país de origem no dia 22/11/2019

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 09/10/2019

    First i appreciate to banggod is successfully delivered our bio aqua product. and again i have no words for banggood. its awesome.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    Сыровотка Ок. вроде действует, со временем посмотрим. Если покупать со скидкой то нормально)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    Сыровотка действует хорошо, кожа на лице становится лучше.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    Качественная недорогая эссенция. Срок годности до января 2024. Вся аннотация на английском, не придется переводить со словарем с китайского:) Быстрая доставка с отслеживаемым треком.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git
    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$22.99
    • US$18.99
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$53.09
    • US$9.06
    • US$13.99
    • US$29.39
    • US$25.19
    • US$16.79
    • US$12.23
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$18.99