Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (213) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(213)
    • 5 Yıldız(195)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/01/2022

    arrivato in anticipo prodotto di buona fattura

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    Confirme au descriptif. Tight fit !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    perfecto entrega muy rapido

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/02/2020

    Me acaba de llegar hoy. Todo perfecto, con doble adaptador, cosa que no me esperaba y me ha hecho muchísima ilusión. El filtro perfecto para cualquier Gopro. Y el tpu gopro es flexible. Una maravilla de accesorio imprescindible para tus drones o cualquier deporte .Muy feliz con la compra realizada. Tendré que pedír más. Vendedor muy recomendado. Gracias, es más de lo que yo esperaba y la calidad es buenísima.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/12/2020

    TPU Halterung für GoPro Kamm schnell. Alles in bester Ordnung. Qualität ist gut. Filter für Linse kann ich nicht benutzen da ich eine DJI Osmo Action Camera habe. Die passt übrigens sehr gut. Empfolen

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/11/2020

    Reçu très rapidement, la Gopro s'adapte parfaitement et est protégée lors de crash, en bonus le support pour un filtre ND, meme les filtres blacksheep vont dedans ;)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2020

    Great mount for the GoPro. Mounts easy and the Gorpo fits in tight and snug. The lens protector and ND filter fit and work good. I'm getting some great footage with this setup.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/03/2021

    소스 TTS 복사하기필기인식기 번역 I've received the prodoct, and it looks fine. I'll have to install it on a drone and try it on, but it's an action cam. I'm planning on using it first.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Lauland
    US
    09/11/2020

    if light Go-pro mount has lens cover and the mount screws the tpu cover will have to be glued on it has no mount to slide on

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/09/2020

    inclinata di 30° resistente morbida ma serrante, è sempre un'impresa levare la go pro quindi ottimo

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$5.99
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$36.99
    • US$18.99
    • US$149.99
    • US$26.99
    • US$72.99
    • US$9.59
    • US$2.99
    • US$26.99
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$10.99