Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (138) İnceleme
  • (24) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(138)
    • 5 Yıldız(131)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-26 16:19:23

    first Iflight quad, I will say is well made, impressed with the quality for that low price , it was advertised with 1700kv but it came with 1800kv , better for me

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-30 02:37:02

    This is a fast and furious beast for FPV Free Style Lovers and FPV Racing Pilots. Absolutely a powerful performer. Video Review here https://www.youtube.com/watch?v=padlhtVfeFY

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-19 02:24:14

    Mon premier 5" en un seul mot: MAGNIFIQUE ! Finition au top ! livraison super rapide ! Que du bonheur ! plus qu'a volé !

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-13 08:18:53

    Súper rápido. todo perfecto. Vendedor muy recomendable. Todo en su caja ,muy buena presentación y con todos sus accesorios. Muy bien ensamblado. Muchísimas gracias y Felices fiestas.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-08 14:24:01

    good drone

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-11 03:27:29

    super quad en 6S, bien conçu, bien réglé. j'ai dû rajouter une pièce pour tenir l'antenne du R9mm.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-08 14:26:38

    This quad flys soo good! Quality is perfect. I'm so happy that I have bought it.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-05 03:27:42

    my first 6S and its very good quality build for this money

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap