Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (34) İnceleme
  • (14) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(34)
    • 5 Yıldız(31)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 28/01/2022

    Rendben és gyorsan megérkezett. Masszívnak tűnő, szépen összerakott darab. A dobozban három akkumulátor leszorító heveder, két garnitúra propeller, vtx antenna, tartalék csavarok (kisebb és bagyob, valamint anyák), három öntapadós csúszásgátló gumi az akkumulátor alá, USB kábel, imbuszkulcs a kameratartó csavarjához, optikai szál. Ugyan crossfire vevővel érkezett, de a dobozban benne van a két antennatartó/védő a normál (pl. xm+ vevő) 2.4G-s antennához is. Egy alap konfiggal jön, ezt érdemes lementeni és a betaflight configgal beállítani a távirányítónkon megszokott kiosztást (gyakorlatilag csak az arm és a horiz mód van beállítva). Asztalon működik :) kinn még nem tudtam kipróbálni a szutyok idő miatt.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/09/2021

    Super drone ! livraison tres rapide ! (10 jours depuis la Chine) produit conforme à la description, magnifique avec les leds ! vol nickel avec réglage de base ! je recommande !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    Посылка дошла целая, невредимая. Отличное качество. Материалы и детали чёткие, без дефектов и изъянов. Всё качественное. Продавца и магазин рекомендую!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    Reçu sans problème. Envoyé dans la boite d'origine uniquement, mais le rembourrage interne protège bien le drone. Pas encore testé en vol, le paramétrage de base est en mode angle uniquement, vtx sur raceband 3 et 25mW

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/05/2022

    Buena pinta !! Envio decente..Llego en condiciones (se tardo un poco mas de lo normal). Vendedor recomendado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/02/2022

    finally after waiting 12 days it was posted but delivery was only 2 days. haven't tried yet because my batteries haven't arrived.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2022

    everything is perfect, I like the drone, except I received only one strap for the battery.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2022

    fast delivery l, good quad but i have a short-circuit on it when i test it with the VIFLY ShortSaver2. I don't know why. hope the guys from the shop can help me.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • tane86
    RS
    10/11/2021

    Looks amazing 👏 Now have to try it 🥳

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/08/2021

    typical iflight great quality !!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$288.99
    • US$418.99
    • US$97.99
    • US$445.54
    • US$299.99
    • US$289.99
    • US$259.99
    • US$230.99
    • US$159.99
    • US$133.99
    • US$219.99
    • US$269.99
    • US$475.99
    • US$339.99
    • US$134.25
    • US$77.99
    • US$106.99
    • US$69.99