Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (20) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(20)
    • 5 Yıldız(20)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 21/09/2021

    Super drone ! livraison tres rapide ! (10 jours depuis la Chine) produit conforme à la description, magnifique avec les leds ! vol nickel avec réglage de base ! je recommande !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2021

    Посылка дошла целая, невредимая. Отличное качество. Материалы и детали чёткие, без дефектов и изъянов. Всё качественное. Продавца и магазин рекомендую!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    Reçu sans problème. Envoyé dans la boite d'origine uniquement, mais le rembourrage interne protège bien le drone. Pas encore testé en vol, le paramétrage de base est en mode angle uniquement, vtx sur raceband 3 et 25mW

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2022

    fast delivery l, good quad but i have a short-circuit on it when i test it with the VIFLY ShortSaver2. I don't know why. hope the guys from the shop can help me.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/11/2021

    Looks amazing 👏 Now have to try it 🥳

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/08/2021

    typical iflight great quality !!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/12/2021

    fallo enorme que trae de serie, el cable de la controladora al vtx es corto y se desconecta en pleno vuelo debido a que es corto y queda muy tenso.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2021

    Very fast shipping!! looks amazing!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2022

    Great quad for newbs or near newbs.. Upgraded to Vista. If u can afford to go HD, do it!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/11/2021

    WoW excellent ...

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$419.99
    • US$624.99
    • US$133.99
    • US$243.99
    • US$209.99
    • US$419.99
    • US$369.00
    • US$150.99
    • US$130.19
    • US$413.99
    • US$259.99
    • US$269.99
    • US$267.99
    • US$97.99
    • US$248.99
    • US$410.99
    • US$398.03
    • US$33.99